Untitled
Claudia Krumme

Claudia Krumme

CCC in Grazia – Addicted to love

Grazia pakte onlangs groot uit met een 3-pagina-artikel over relatieverslaving. Tot vreugde van haar lezers stuurde het magazine verslaggeefster Malu Kirschbaum naar Claudia Krumme. Na afloop van het gesprek schreef Malu een glashelder artikel dat meteen luid en duidelijk opende:

“Val je altijd op foute mannen en kun je niet loskomen uit een relatie die je ongelukkig maakt? Of ga je steeds weer terug naar je ex? Dan ben je waarschijnlijk relatieverslaafd. Gelukkig ligt de oplossing daarvoor dichterbij dan je denkt”

In een ruim bemeten artikel gaan de verslggaafster en de ervaringsdeskundige steeds dieper in op de materie. U kunt het volledige artikel lezen door HIER te klikken (opent pdf in aparte browser)

Claudia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X