Claudia Krumme

Claudia Krumme

Changes kerstgroet 2016

Nu we 2016 bijna gaan afsluiten, wil ik je bedanken voor het vertrouwen dat je gesteld hebt in mij als persoon en in de diensten van CCC.

Ik wens jou hele fijne, liefdevolle kerstdagen en een gelukkig, gezond en bewust 2017!

Vergoedingen 2017

Wil je een 2017 mogelijk gebruik maken van mijn diensten dan kunnen deze vergoed worden door de aanvullende zorgverzekeraar onder het budget alternatieve geneeswijzen. Zojuist heb ik de concept vergoedingenlijst van 2017 ontvangen. Delta Loyd biedt je de mogelijkheid om maar liefst 1500 euro per jaar terug te declareren. Heb je interesse in een nieuwe zorgverzekeraar, neem dan snel een kijkje. Dit is het moment om te wisselen van zorgverzekeraar en te zorgen dat je de ondersteuning kunt ontvangen die jij wenst.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

In de loop van volgende week stuur ik jullie het up to date programma van 2017 toe maar nu eerst even relaxen, genieten van mijn dochter, de kerstboom, de cadeautjes en andere liefdevolle familieleden.

Liefdevolle groetjes,
Claudia Krumme
Counselling Center Changes

Claudia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X